Sportujeme

Titulní strana
Úspěchy 2019/2020 PDF Tisk Email

Atletika, přespolní běh

I letos jsme běhali, skákali a házeli v Chodově. V okresním kole atletického čtyřboje byla všechna naše družstva úspěšná. V kategorii ml. dívek a chlapců jsme obsadili čtvrtá místa, starší žáci byli druzí a starší žákyně ve složení: Kateřina Štecová, Natálie Studnařová, Štěpánka Portová, Karolína Jirků, Karolína Tillová a Denisa Vlčková soutěž vyhrály a postoupily, stejně jako chlapci, mezi šest nejlepších družstev v kraji. Kateřina Štecová získala zlato i v soutěži jednotlivkyň a je tak pro tuto sezonu nejlepší atletickou čtyřbojařkou v okrese. Blahopřejeme a držíme palce do jarního krajského kola!

A tohle je medailové družstvo mladších žáků: Jan Doležal, Jakub Urbánek, Martin Novotný, Daniel Šmehyl, Samuel Vršek a Martin Jirků. V okresním kole přespolního běhu si doběhli pro třetí místo. Děkujeme!

Mgr. Eva Nováková

Atletika
Atletika Atletika
Atletika
Atletika Atletika
Přespol.běh
Přespol.běh Přespol.běh

 

Florbal

Dne 27.11.19 se odehrálo okrskové kolo ve florbalu mladšího žactva. Chlapci po jedné prohře a jedné výhře skončili druzí a do okresního kola nepostoupili. Avšak za předvedený výkon jim patří poděkování. Dívky dokázaly porazit všechny a tak postoupily do okresního kola na Březovou, kde 10.12.19 vybojovaly krásné 3. místo. Za skvělou reprezentaci a předvedené výkony gratulujeme a děkujeme.

3.12.19 vycestovalo starší žactvo na okrskové kolo do Sokolova. Obě družstva, jak chlapců, tak dívek, vybojovala postup do okresního kola. Okresní kola se konala opět na Březové. Zde se nám však nepodařilo navázat na skvělé výkony ze Sokolova a obě družstva si odvezla 5. místo.

Mgr. Ondřej Krejsa

 

Florbal - mladší dívky

I když rok 2020 není ještě ani ve své třetině, naše škola už zaznamenala řadu sportovních úspěchů, např. účast v krajském kole ve florbalu mladších dívek v KV Aréně a nečekaný zisk bronzové medaile zásluhou Pavlíny Zábranské, Natálie Soukopové, Nikoly Mandlové, Natálie Bedečové, Barbory Svobodové, Anity Sedláčkové, Petry Miklešové, Moniky Rakašové, Šárky Blažkové a Karolíny Novotné.

Mgr. Eva Nováková

Florbal
Florbal Florbal
Florbal
Florbal Florbal

 

Šplh

Vítězství družstva dívek v okresním kole ve šplhu bylo doplněné druhým a třetím místem Natálie Trambové a Kateřiny Štecové v soutěži jednotlivkyň. Družstvo chlapců ve složení Tomáš Jindra, Matěj Pařízek, Kryštof Fischer, Michael Štec a Jakub Bračko obsadilo pěkné 4. místo. A že šplh je naše silná disciplína děvčata potvrdila i v kole krajském. Z Chodova si zlaté medaile přivezly Natálie Trambová, Kateřina Štecová, Denisa Vlčková, Karolína Jirků a Karolína Krpejšová. Natka byla první i v soutěži jednotlivkyň.

Mgr. Eva Nováková

Šplh
Šplh Šplh

 


Sportovní gymnastika

Začátkem března jsme nemohli vynechat soutěž gymnastek na Březové. V okresním kole v nabité konkurenci jsme sice tentokrát nedosáhli na medaile, ale radost ze cvičení na moderním nářadí nám to nezkazilo.

Mgr. Eva Nováková

Sport. gymn...
Sport. gymnastika Sport. gymnastika

 

 


 


 


 

 

 

Kalendář akcí

březen 2024
Po Út St Čt So Ne
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31



Joomla!. XHTML and CSS.